Sibiu, Şoseaua Alba Iulia nr. 73, România ; Cod poștal: 550052 ; Telefon: 0269 253 135  ; secretariat@sibiuairport.ro ; https://www.sibiuairport.ro/ro/

Centrul de informare Turistica Sibiu- Str. Samuel Brukenthal Nr.2, Intrarea F(Piata Mare)

Ocna Sibiului - Situată la 17 km distanţă de Sibiu, prima staţiune balneară a fost înfiinţată aici în anul 1845 şi de atunci, Ocna Sibiului şi-a atras renumele datorită lacurilor heliotermice formate pe locul unor vechi mine de sare surpate. Lacul Avram lancu, fosta mină „Ocna Mare”, cu o adâncime de 132,5 m, este considerat cel mai adânc lac antropogen din ţară.

Staţiunea Balneară Bazna este renumită încă din secolul al XVIIl-lea pentru valoarea curativă a apelor bogate în săruri minerale, foarte benefice pentru diferite afecţiuni. Este situată în partea de nord a judeţului, lângă comuna Bazna, la o altitudine medie de 230 m.

Păltinişul este o opţiune interesantă pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarnă sau plimbărilor prin rezervaţia Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare. Odată ajuns la Păltiniş, nu ai cum să te plictiseşti. Poţi să schiezi, să urci crestele impădurite din apropiere pe trasee accesibile sau doar să admiri panorama care ţi se deschide în faţă. Poţi să vizitezi Schitul şi Casa memorială Constantin Noica. Fie că stai o zi sau o vacanţă intreagă, un lucru este sigur: te vei bucura, te vei simţi bine iar Păltinişul îţi va rămane mult timp în inimă. Staţiunea a fost întemeiată de Societatea Carpatină Ardeleană a Turiştilor - SKV (Siebenbürgischer Karpatenverein) în 1894 fiind cea mai veche staţiune montană din România. Staţiunea este situată pe coasta de nord-est a munţilor Cindrel (Carpaţii Meridionali), în mijlocul unei păduri de conifere, la 32 km SV de Sibiu, de care este legată printr-o sosea modernizată. Este staţiunea montană situată la cea mai mare altitudine din ţară (1442m).