Pensiunea Maria Sibiu

PozeDescriere

Situata intr-o zona linistita, Pensiunea Maria este o pensiunea eleganta, are rafinament, stil si discretie. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante, degajate, pe parcursul sederii dumneavoastra.

Pensiunea Maria este o afacere de familie care si-a deschis portile in anul 2008 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa".In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul.

Capacitatea pensiunii noastre ne permite cazarea a 26 de clienti in 12 camere duble si 2 camere single in urmatoarele catergorii:

Camera tip A : Va punem la dispozitie 2 camere de tip A dotate cu paturi single, televizor, telefon, minibar, baie (dotata cu cabina de dus si toaleta proprie), acces internet.

Camera tip B : Va punem la dispozitie 3 camere de tip B dotate cu paturi matrimoniale, televizor LCD, telefon, minibar, baie (dotata cu cabina de dus si toaleta proprie), acces internet.

Camera de tip C : Va punem la dispozitie 5 camere de tip C dotate cu paturi single sau paturi matrimoniale, televizor LCD, telefon, minibar, bai cu cabina de dus sau cada, acces internet.

Camera de tip D : Va punem la dispozitie 4 camere de tip D dotate cu 2 paturi single sau cu pat matrimonial, televizor LCD cu DVD incorporat, telefon, minibar, bai dotate cu cada, jacuzzi sau cabine de dus, acces internet, balcon.

Pensiunea Maria dispune de parcare proprie (8 locuri), monitorizata electronic.

PRETURI :

CAMERA TIP A-130 LEI/NP

CAMERA TIP B 150 LEI/NP

CAMERA TIP C 170 LEI/NP

CAMERA TIP D 210 LEI/NP


Localizare

Sibiu, județul SIBIU, România
STR INFRATIRII NR 13A, Sibiu

Info

Pensiune
0751 Arată telefon

Sibiu, județul SIBIU, România

@ JURCA DANIELA

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact